به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین «نجفی روحانی» مسئول دفتر نمایندگی بعثه رهبری در عراق، در گردهمایی روحانیون و مداحان اعزامی به عتبات عالیات با اشاره به اینکه درهیچ زمانی ارتباط میان دو کشورعراق و ایران مانند امروز نبوده است، گفت: دشمنان بویژه آمریکا، اسرائیل و تکفیریها از این وضع ناراحتند و به دنبال ایجاد اختلاف و تفرقه بین عراق و ایران بوده و هستند.
وی به توطئه های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: امروزه استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیستها و تکفیریها از اینکه رابطه دو ملت ایران و عراق خوب است و با هم رفت و آمد دارند بسیار عصبانی و ناراحت هستند زیرا منافع آنها در سایه وجود اختلاف بین کشورهای اسلامی تأمین می شود و از این رو در تلاش اند بین ایران و عراق تفرقه و اختلاف ایجاد کنند و در چنین شرایطی هر دو کشور باید مراقب باشند که در دام دشمنان قرار نگیرند.
نجفی روحانی در ادامه با اشاره به حدیثی خاطر نشان ساخت: زائر امام حسین (ع) وقتی با معرفت زیارت می کند گناهان او مورد عفو و بخشش قرار می گیرد و گناهان گذشته او پاک می شود.
وی با اشاره به فرق بین علم و معرفت گفت: در زیارت معرفت لازم است، معرفت علم توأم با اعتقاد و باور است و در روایات و احادیث اجر و پاداش های مادی و معنوی مبتنی بر معرفت زائر عنوان شده است و هرکس را به میزان معرفتش پاداش و ثواب می دهند.
مسئول دفتر نمایندگی بعثه رهبری در عراق افزود: زائر باید به سه چیز معرفت و باور داشته باشد و در زندگی خود پیاده نماید که عبارتند از: معرفت به حق امام، معرفت به حرمت امام و معرفت به ولایت تکوینی وتشریعی امام.
وی افزود: آنچه زائر را متحول و دگرگون می کند و او را می سازد معرفت به امام و راه امام است همان گونه که اصحاب امام حسین این چنین بودند.
نجفی روحانی خاطر نشان کرد: امامحسین با گناه مخالف است و از شیعیان و پیروان خود می خواهد که گناه نکنند و تقوای الهی را پیشه سازند.
وی تاکید کرد: نباید به زائر گفته شود که گناه آینده تو نیز بخشیده می شود زیرا این سخن موجب آن می شود که افراد به سمت گناه بروند و بگویند خداوند به خاطر امام حسین ما را می بخشد حال آنکه حسین بن علی خود معصوم و از گناه بیزار است و به دنبال آن بود که مسلمان گناه نکند.
وی گفت: اینکه در حدیث آمده اساساً گناه ما تقدم و ما تاخر بخشیده می شود تقدم و تاخر فعل ماضی است و معنایش این است که گناهان گذشته دور و نزدیک را می بخشند.
وی با اشاره به حق الناس گفت: حق مردم را باید داد و عباداتی که قضا دارد مانند نماز و روزه باید قضای آن را به جا آورد و توبه کرد از همین جهت در آداب زیارت آمده است زائر قبل از ورود به حرم مقدس استغفار کند، ذکر خدا بگوید و با دلی پاک وارد حرم حضرت سیدالشهداء شود.
نجفی روحانی با اشاره به حدیثی گفت: زائر باید در سفر زیارتی دل خود را پاکسازی کند تا نور خدا در آن بتابد و عنایات خداوند به او بیشتر شود.
بر پایه این گزارش، در ادامه این گردهمایی، حجت الاسلام و المسلمین بهجتی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در کربلا به بیان چند نکته اخلاقی و بایدها و نباید های سفر پرداخت و از روحانیون خواست که با زائرین همراهی کنند وسیاستهای بعثه را مد نظر داشته باشند.
این گزارش حاکیست در پایان این گردهمایی حاضران پرسش های خود را مطرح کردند و مسئول دفتر نمایندگی بعثه رهبری در عراق به آنها پاسخ داد.
نظر شما